19 de maig 2015

Versos Lliures presenta 'Assumiràs la veu', un clam de poemes per la llibertat

Versos Lliures continua apostant per donar lloc a grans veus que es fan presents en espais petits i que ofereixen al públic grans vetllades col·lectives. El següent recital d'aquest 2015 serà el proper dia 30 de maig, amb el recital de presentació d'Assumiràs la veu (Ed. Terrícola, 2014), un clam de llibertat fet matèria poètica. El llibre, editat amb cura per Terrícola, és una antologia que aplega 33 poetes d'arreu dels Països Catalans que han escrit 33 poemes per la llibertat i per independència. Combat, poesia, mots, versos i lluita en donaran la mà en un vermut que també commemorarà el 77è aniversari del bombardeig feixista a Granollers.
Assumiràs la veu és una aposta per donar veu a la llibertat des del món poètic català. És l'oportunitat de mullar-se, de dir, de defensar idees, de creure en la revolució del vers i en la il·lusió de la paraula que fa del poble una entitat sobirana. "En aquests moments políticament i socialment transcendents per a la nostra nació, els creadors de la paraula han de tenir una plataforma per a poder dir". I, d’aquesta manera, poder sumar la seva veu a la del clam majoritari "d’un poble que vol ser escoltat i que camina decidit" cap a la seva llibertat. Des de l'Esquerda i des de Versos Lliures creiem que no no hi ha millor aposta que unir els nostres camins en un recital que esperem que sigui memorable.


Per això, us esperem el proper 30 de maig a les 12:30h. a l’Olla, bar de Roca Umbert de Granollers (C/ Enric Prat de la Riba, 77).