25 de febr. 2014

Versos Lliures es reinventa. Benvinguts a la Casa de la Poesia

Versos Lliures va celebrar aquest darrer 2013 la cinquena edició. Cinc anys de bona poesia, de bons poetes i de moltes experiències. Amb la satisfacció d'haver aconseguit el propòsit fundacional, el cicle ha acostat la poesia a Granollers i l'ha instal·lat en el paisatge cultural de la ciutat, sempre de manera gratuïta i mostrant les millors veus a la nostra comarca. 

Però ara toca reinventar-se. Volem seguir oferint coses bones i per això volem seguir apostant pel mateix projecte que ens va fer engegar un cicle estable de recitals. Però ho volem fer d'una manera diferent. A partir d'ara, Versos Lliures apareixerà cada canvi d'estació amb un acte especial, únic i irrepetible. 

Aquest proper 22 de març de 2014, amb l'arribada de la Primavera, VS proposa convertir la Casa de Cultura Sant Francesc en la Casa de la Poesia. Us convidem a entrar, a passejar-hi i a fer vostres les paraules que es diran. Segur que us sorprendran i us explicaran moltes coses que encara no havíeu gosat imaginar. 

En els propers dies donarem més detalls de la programació, del disseny dels cartells i d'un acte que volem que sigui memorable. Seguiu ben atents totes les novetats!