28 de gen. 2013

El Cinquè Versos Lliures també vol ser col·lectiu

La Vª edició de Versos Lliures serà possible si tu el fas possible!

Des del Casal Popular l'Esquerda, organitzador de Versos LLiures-cicle de poesia exponencial de Granollers, tornem a apostar pel micromecenatge per poder dur a terme la cinquena edició del cicle.

Des del seus inicis el cicle ha estat autogestinat pel col·lectiu i per col·laboracions amb espècies. L'any passat vam apostar per Verkami perquè obra la porta al suport mutu i a l'autogestió col·lectiva, màxima expressió de l'autoorganització.

Crèiem en una cultura independent i popular i és per això que repetim l'experiència.

Gràcies a les aportacions dels mecenes que van fer a través de Verkami, vam poder dur a terme el cicle. Volem millorar el cicle i mantenint-re l'esperit. I per si no n'hi ha prou, aquest 2013 celebrem els cinc anys de poesia catalana contemporània a Granollers.

Un cicle que ha trencat motlles, ha creat sinergies i s'ha fet un lloc en la poesia actual. Des de la militància cultural i la passió per el fet poètic.
Aquesta edició tindrà moltes sorpreses. Entre les recompenses podreu trobar un punt de llibre especial, un llibret amb poetes que han participat en les quatre edicions anteriors o una bossa del cicle.

Els versos són lliures perquè la paraula és allò que ens connecta de manera directa amb el que som!
Perquè la cultura no és un luxe i és cosa de tots!

....Participa-hi!

Tota la informació de Versos Lliures al BLOC i a @versoslliures

Tota la informació del Verkami a Versos Lliures (Vª edició)